Foto albums

DE STAMBOMEN SITE VAN..

Een aantal families die hier samen komen

Jos
Jos Sander

Welke families doen mee?

Naast deze familie gaan we het aan mijn kant ook hebben over de families: van der Kaap, Woldhuis en Guikema

De volgende logische stap is de familie van Riëtte. Dan hebben we het over de families Wiersma, Veenstra, Hoomans en Meijer.
De stamboom van de familie Wiersma begint rond 1600 in het Fries dorpje Abbega met Uilkes Rienks.

Door de lijnen in de geslachten te volgen zie je vanzelf wie bij wie hoort en wat de connecties zijn tussen alle stambomen. Maar uiteindelijk komen ze allemaal uit bij mij en mijn vrouw.

 
 

Een lang geslacht wat allemaal begint in het uiterste noorden van de provincie Groningen in de buurt van Uithuizermeeden, Zandeweer en Leermens. In die omgeving is ongeveer rond midden 1595 ene Ubbo Memmens geboren

Foto's vertellen soms meer dan verhalen

Voorouders

Veel vragen waar niet zomaar een antwoord op te geven is. Maar misschien dat de foto’s je een eind op weg kunnen helpen om er achter te komen op wie je lijkt of dat je een herkenning ziet.
Garmt Sander

Dorpen en Steden

eel vragen waar niet zomaar een antwoord op te geven is. Maar misschien dat de foto’s je een eind op weg kunnen helpen om er achter te komen op wie je lijkt of dat je een herkenning ziet. Op deze pagina staan een groot deel van de voorouders met naam genoemd.

Grafstenen

We zijn nu al soms eeuwen verder en in die jaren zijn er veel familieleden al overleden en begraven. Van sommige is het graf nog in prima staat, maar van anderen is het soms nog net te lezen wie er begraven ligt. Met de foto’s hieronder is geprobeerd te laten zien wie waar begraven is.
Grafsteen Onne Guikema (1959) en Harmke Pijp (1975)